زيزفونة عضو جديد معلومات اضافية
عدد المساهمات : 5 تاريخ التسجيل : 20/08/2011 | موضوع: صنية الدجاج الرهيبة السبت نوفمبر 19, 2011 6:45 pm | |
|
ميزة الوصفة دى انه مالهاش مقادير معينة يعني حسب ماتحبي تعمليها الخضار كثير كثري تحبى الخضار قليل قللى مافيش مشكلة كله حسب الرغبة
اول شيء بعد ماتغسلي الدجاج وتنظفيه وتقصقصيه
اي خضار عندك بطاطس جزر فلفل رومي بصل وقطعيها حلقات
بطني الصينية يورق الالمونيوم كدة
وبعدين صبي الزيت كدة
رصي قطع الدجاج
عدين حطي الخضار واخلطي البهارات اللي عندك (ملح وفلفل احمر، كاري، كسبرة ناشفة، كمون) اي بهارات حطي البهارات على الدجاج وادعكيها بها علشان تتوزع على كل جهات الدجاجة طبعا الدجاج اهم من الخضارلازم تتبليه مظبوط
بعد ماخلاص رصيتي الدجاج وظبطتي المواضيع وكدةالصينية تمام غطيها بالقصدير
دخليها الفرن وخليها ساعة او ساعة ونصف حسب يعني كل شويه شوفيها استوت ولا لا
المهم ما تنزليهاش الا لما تلقيها استوت المهم حرارة الفرن تكون وسط وهذه صورتها بعد خروجها من الفرن ضع تعليق بحسابك فى الفيس بوك | |
|
|